Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü 3.Sınıf İthalat ve İhracat Yönetimi dersimizde, Düzce’de faaliyet gösteren TechNofis Şirketi Yöneticisi ve Girişimçi İşadamları Derneği (GİADER) Başkanı Sn. İhsan Serdar Demirbilek‘i ve çevrim içi olarak Abhazya Cumhuriyeti Geri Dönüş Devlet Komitesi Diaspora ile İlişkiler Bölümü Başkanı Sn. Inal Khutaba‘yı misafir ettik.
Serdar Demirbilek, iş dünyası, dış ticaret ve kariyer konularında görüş, tecrübe ve tavsiyelerini paylaştı, öğrencilerimizden gelen soruları cevaplandırdı.
Abhazya’dan çevrim içi misafirimiz olan Inal Khutaba, Abhazya’da ticaret koşulları ve Türkiye ile olan ilişkiler konusunda bilgiler paylaştı, öğrencilerimize kariyer tavsiyelerinde bulundu.
Misafirlerimize, sağladıkları katkılar için öğrencilerim ve kurumum adına teşekkür ederim.
Devamı
GAİB E-Ticarette Etkin Reklam Teknikleri Eğitimine Katıldım
2024 LinkedIn Özetim (Coauthor)
Tüm Öğrenci Arkadaşlarıma Final Sınavlarında Başarılar Dilerim